Hitta Skopelos Island Agios Konstantinos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Skopelos Island till Agios Konstantinos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Skopelos Island Agios Konstantinos Färja. För mer information och en snabb offert på Skopelos Island Agios Konstantinos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Skopelos Island Agios Konstantinos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Skopelos Island Agios Konstantinos Färja

  • Hellenic Seaways
    3 avgångar per vecka Skopelos Island Agios Konstantinos Färjor (2h 50m)

Skopelos Island guide

Skolepos är en grekisk ö i västra Egeiska havet, en av flera öar i norra Sporaderna. Känd för att vara en av de grönaste i Sporaderna, som är känt för att vara den plats där filmen Mamma Mia spelades in. Den viktigaste hamnen ligger i hjärtat av staden och är lätt att nå med bil från alla delar av ön.

Agios Konstantinos guide

Agios Konstantinos är en stad i den grekiska regionen Phthiotida. Den vackra staden har fantastiska stränder med kristallklart vatten och vackra vyer och även en livlig hamn med regelbundna förbindelser till Sporaderna och fastlandet.

Hitta alternativ till Skopelos Island Agios Konstantinos färjor