Biljett sökning

Hitta Skopelos Island Alonnisos färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Skopelos Island till Alonnisos med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Skopelos Island Alonnisos Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Skopelos Island Alonnisos färjor som inkluderar tidtabeller, Skopelos Island Alonnisos färjepriser och info hur man bokar Skopelos Island Alonnisos färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Alonnisos till Skopelos Island sida!

Skopelos Island Alonnisos Färja

  • Hellenic Seaways
    3 dagligen Skopelos Island Alonnisos Färjor (0h 20m)
  • Anes Ferries
    9 avgångar per vecka Skopelos Island Alonnisos Färjor (0h 30m)

Skopelos Island guide

Skolepos är en grekisk ö i västra Egeiska havet, en av flera öar i norra Sporaderna. Känd för att vara en av de grönaste i Sporaderna, som är känt för att vara den plats där filmen Mamma Mia spelades in. Den viktigaste hamnen ligger i hjärtat av staden och är lätt att nå med bil från alla delar av ön.

Alonnisos guide

Alonissos är en grekisk ö i Egeiska havet och är en del av norra Kykladerna. Ön har en egen hamn och en rikedom av det skyddande marina livet, vilket är anledningen till den första grekiska Marine Park som grundades där. Det finns regelbundna färjeförbindelser till de anslutande öarna och god tillgång till segling och fiskemöjligheter runt ön.

Hitta alternativ till Skopelos Island Alonnisos färjor