Biljett sökning

Hitta Skopelos Island Volos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Skopelos Island Volos Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Skopelos Island till Volos färja! Se nedan för information om Skopelos Island Volos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Skopelos Island Volos Färja

  • Hellenic Seaways
    11 avgångar per vecka Skopelos Island Volos Färjor (2h 45m)
  • Anes Ferries
    4 avgångar per vecka Skopelos Island Volos Färjor (4h 30m)

Skopelos Island guide

Skolepos är en grekisk ö i västra Egeiska havet, en av flera öar i norra Sporaderna. Känd för att vara en av de grönaste i Sporaderna, som är känt för att vara den plats där filmen Mamma Mia spelades in. Den viktigaste hamnen ligger i hjärtat av staden och är lätt att nå med bil från alla delar av ön.

Volos guide

Volos är en hamnstad i Thessalien som ligger mitt på det grekiska fastlandet. Volos har en stark marin på grund av dess placering och är ökänt hemland till den antika grekiska hjälten Jason som gick ombord på skeppet Argo efter sökandet efter det gyllene skinnet. Volos är en industristad med en stor och livlig hamn som välkomnar konstant färjetrafik i den livliga staden.

Hitta alternativ till Skopelos Island Volos färjor