Biljett sökning

Hitta St Malo Plymouth färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från St Malo till Plymouth med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda St Malo Plymouth Färja. För mer information och en snabb offert på St Malo Plymouth färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till St Malo Plymouth vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

St Malo Plymouth Färja

St Malo guide

St Malo är en hamnstad i Bretagne i nordvästra Frankrike i Engelska kanalen. Det finns grundläggande passageraranläggningar inom St Malo terminalen med god tillgång till hamnen från N137 motorvägen som är kopplad till resten av Frankrike. Kollektivtrafiken ligger minuter från huvudbyggnaden till fots.

Plymouth guide

Plymouth är en stad på södra kusten i Devon i England, med en historia så långt tillbaka som bronsåldern och är hem till den största flottbasen i Västeuropa. Historiskt sett är den brittiska flottan avseglad från Plymouth för att besegra den spanska armadan. Hamnen i Plymouth är fullt utrustad med alla faciliteter som passagerare behöver och har snabb direkt åtkomst från London via Great Western järnvägsnät.

Hitta alternativ till St Malo Plymouth färjor