Biljett sökning

Hitta Strömstad Sandefjord färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Strömstad till Sandefjord med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Strömstad Sandefjord Färja. För mer information och en snabb offert på Strömstad Sandefjord färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Strömstad Sandefjord vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Strömstad Sandefjord Färja

  • Fjord Line
    14 avgångar per vecka Strömstad Sandefjord Färjor (2h 30m)
  • Color Line
    4 dagligen Strömstad Sandefjord Färjor (2h 30m)

Strömstad guide

Strömstad är en stad i västra Sverige och en traditionell fiskeby. Staden har blivit populär bland turister på senare år på grund av dess historiska platser och monument runt om i staden. Den viktigaste hamnen ligger i närheten av den största staden och det finns en gratis buss från centrum direkt till hamnen samt andra allmänna kommunikationer och ett bra utbud av passageraranläggningar.

Sandefjord guide

Sandefjord är en stad som ligger i Vestfold län i Norge. Sandefjord är känd för att vara den plats där den bäst bevarade vikingaskepp grävdes, resterna är nu utställda på Viking Ship Museum i Oslo. Färjehamnen i Sandefjord ligger i centrum av staden och erbjuder grundläggande passageraranläggningar. Hamnen är tillgänglig med kollektivtrafik och är väl skyltad på vägen från E18.

Hitta alternativ till Strömstad Sandefjord färjor