Biljett sökning

Hitta Syros Katapola färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Syros till Katapola med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Syros Katapola Färja. För mer information och en snabb offert på Syros Katapola färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Syros Katapola vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Syros Katapola Färja

  • Sea Jets
    1 1 Veckovis Syros Katapola Ferry (8h 30m)

Syros guide

Syros är en grekisk ö i Kykladerna i Egeiska havet, fylld med traditionell grekisk charm. Den har fantastiska stränder och arkitektur som är en magnet för besökare. Hamnen i Syros erbjuder anslutningar till andra öar i Kykladerna med grundläggande passageraranläggningar.

Katapola guide

Katapola (Amorgos) är den östligaste ön i ögruppen Kykladerna. Det finns två små hamnar och en vacker port som kantas av restauranger och tavernor. Det finns båtplatser för de färgglada fiskebåtarna och besökande segelbåtar.

Hitta alternativ till Syros Katapola färjor