Biljett sökning

Hitta Tallinn Stockholm färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Tallinn till Stockholm överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Tallinn Stockholm Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Tallinn Stockholm färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Tallinn Stockholm färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Tallinn Stockholm länkarna nedan.

Tallinn Stockholm Färja

  • Tallink Silja
    7 avgångar per vecka Tallinn Stockholm Färjor (17h 15m)
  • St Peter Line
    1 1 Veckovis Tallinn Stockholm Ferry (16h 0m)

Tallinn guide

Tallinn är huvudstaden och största staden i Estland, som ligger på den norra kusten av landet på kusten av Finska viken. Tallinn är den äldsta huvudstaden i norra Europa. Tallinn är den största och mest utvecklade gods-och passagerarhamnen i Baltikum. Färjehamnen ligger nära den stora staden och erbjuder alla faciliteter för passagerare, inklusive buss-och tågförbindelser.

Stockholm guide

Stockholm har alltid varit en viktig inkörsport till övriga Norden på grund av sitt läge. Det finns utmärkta tåg-och vägnät till hamnen och ett komplett utbud av tjänster som finns vid terminalen för passagerare.

Hitta alternativ till Tallinn Stockholm färjor