Biljett sökning

Hitta Thessaloniki Alonnisos färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Thessaloniki till Alonnisos med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Thessaloniki Alonnisos Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Thessaloniki Alonnisos färjor som inkluderar tidtabeller, Thessaloniki Alonnisos färjepriser och info hur man bokar Thessaloniki Alonnisos färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Alonnisos till Thessaloniki sida!

Thessaloniki Alonnisos Färja

Thessaloniki guide

Thessaloniki är den näst största staden i Grekland och huvudstaden i centrala Makedonien. Den viktigaste hamnen för Thessalonki ligger i hjärtat av den största staden nära de stora shoppingstråken. Hamnen erbjuder ett utbud av persontrafik och är lättillgängligt med de stora motorvägarna och kollektivtrafik.

Alonnisos guide

Alonissos är en grekisk ö i Egeiska havet och är en del av norra Kykladerna. Ön har en egen hamn och en rikedom av det skyddande marina livet, vilket är anledningen till den första grekiska Marine Park som grundades där. Det finns regelbundna färjeförbindelser till de anslutande öarna och god tillgång till segling och fiskemöjligheter runt ön.

Hitta alternativ till Thessaloniki Alonnisos färjor