Biljett sökning

Hitta Thessaloniki Skiathos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Thessaloniki Skiathos Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Thessaloniki till Skiathos färja! Se nedan för information om Thessaloniki Skiathos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Thessaloniki Skiathos Färja

Thessaloniki guide

Thessaloniki är den näst största staden i Grekland och huvudstaden i centrala Makedonien. Den viktigaste hamnen för Thessalonki ligger i hjärtat av den största staden nära de stora shoppingstråken. Hamnen erbjuder ett utbud av persontrafik och är lättillgängligt med de stora motorvägarna och kollektivtrafik.

Skiathos guide

Skiathos är en liten grekisk ö i nordvästra Egeiska havet som tillhör Sporadernas ögrupp. Skiathos port erbjuder ett bra utbud av persontrafik och en mängd olika transportmöjligheter för att nå hamnen eller för att utforska ön.

Hitta alternativ till Thessaloniki Skiathos färjor