Biljett sökning

Hitta Thessaloniki Skopelos Island färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Thessaloniki till Skopelos Island med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Thessaloniki Skopelos Island Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Thessaloniki Skopelos Island färjor som inkluderar tidtabeller, Thessaloniki Skopelos Island färjepriser och info hur man bokar Thessaloniki Skopelos Island färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Skopelos Island till Thessaloniki sida!

Thessaloniki Skopelos Island Färja

  • Hellenic Seaways
    7 avgångar per vecka Thessaloniki Skopelos Island Färjor (3h 35m)

Thessaloniki guide

Thessaloniki är den näst största staden i Grekland och huvudstaden i centrala Makedonien. Den viktigaste hamnen för Thessalonki ligger i hjärtat av den största staden nära de stora shoppingstråken. Hamnen erbjuder ett utbud av persontrafik och är lättillgängligt med de stora motorvägarna och kollektivtrafik.

Skopelos Island guide

Skolepos är en grekisk ö i västra Egeiska havet, en av flera öar i norra Sporaderna. Känd för att vara en av de grönaste i Sporaderna, som är känt för att vara den plats där filmen Mamma Mia spelades in. Den viktigaste hamnen ligger i hjärtat av staden och är lätt att nå med bil från alla delar av ön.

Hitta alternativ till Thessaloniki Skopelos Island färjor