Biljett sökning

Hitta Toulon Bastia färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Toulon Bastia Färja med alla de stora färjerederierna mellan Toulon till Bastia!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Toulon Bastia.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Toulon eller Bastia länkarna på denna sida.

Toulon Bastia Färja

Toulon guide

Toulon är en stad i södra Frankrike och en militär hamn vid Medelhavskusten med en stor fransk flottbas. Toulon är en viktig bas för marin konstruktionen, fiske och hem till den franska flottans hangarfartyg. Den livliga hamnen har en gångväg som tar passagerarna direkt till stadens centrum med tillgång till kollektivtrafik och vägar till de stora motorvägssystemet.

Bastia guide

Bastia är en kommun i Frankrike som ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. Bastia har en huvud hamnen på ön och är särskilt känd för sina viner. Den kommersiella och hamnen är en viktig ekonomisk tillgång för staden, den välkomnar tusentals färjepassagerare till fots och med bil under sommarmånaderna. Norr om hamnen ligger småbåtshamnen Toga som har barer, restauranger och nattklubbar vid hamnen.

Hitta alternativ till Toulon Bastia färjor