Biljett sökning

Hitta Trelleborg Sassnitz färjor på Ferries.se

Här på Ferries.se, har vi färjor från Trelleborg till Sassnitz med varje ledande rederi.

För mer information om Trelleborg Sassnitz Färja, inklusive tidtabeller, priser och information om hur man bokar, får ni välja överfart, antalet passagerare och klicka på sök. Att hitta billiga färjor med Ferries.se kan inte bli enklare!

Eller om ni föredrar en annan väg, så varför inte titta på en av Trelleborg Sassnitz alternativen nedan?

Trelleborg Sassnitz Färja

  • Stena Line
    14 avgångar per vecka Trelleborg Sassnitz Färjor (4h 15m)

Trelleborg guide

Trelleborg är den sydligaste staden i Sverige, och det sägs att Trelleborg var en bröllopsgåva från den danska kunga familjen till den svenska prinsen år 1257. Under medeltiden var det främst en sill fiskehamn och blev snabbt en handelsstad, idag är Trelleborg en industristad. Trelleborg välkomnar mer än en miljon passagerare genom dess port varje år, och att anslutningarna är väl rustade för att klara av detta. Det finns direkta tåg och vägsträckor från Malmö till Trelleborg.

Sassnitz guide

Sassnitz är en semesterort på den östra sidan av ön Rügen i Tyskland. Sassnitz är en populär stad med en mängd olika platser och attraktioner, som ett zoo, vackra sandstränder och nationalparker. Färjehamnen är lätt att nå med stora väg-och järnvägsnäten direkt till hamnen, som erbjuder ett bra utbud av faciliteter.

Hitta alternativ till Trelleborg Sassnitz färjor