Biljett sökning

Hitta Trelleborg Swinoujscie färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Trelleborg till Swinoujscie överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Trelleborg Swinoujscie Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Trelleborg Swinoujscie färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Trelleborg Swinoujscie färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Trelleborg Swinoujscie länkarna nedan.

Trelleborg Swinoujscie Färja

  • TT Line
    9 avgångar per vecka Trelleborg Swinoujscie Färjor (5h 45m)

Trelleborg guide

Trelleborg är den sydligaste staden i Sverige, och det sägs att Trelleborg var en bröllopsgåva från den danska kunga familjen till den svenska prinsen år 1257. Under medeltiden var det främst en sill fiskehamn och blev snabbt en handelsstad, idag är Trelleborg en industristad. Trelleborg välkomnar mer än en miljon passagerare genom dess port varje år, och att anslutningarna är väl rustade för att klara av detta. Det finns direkta tåg och vägsträckor från Malmö till Trelleborg.

Swinoujscie guide

Swinoujscie är en hamnstad vid Östersjön i nordvästra Polen. Hamnen i Swinoujscie har goda förbindelser till Danmark och Sverige och har den största hamnen i Polen. Hamnen har bra anläggningarna för person-och godstrafik. Hamnen har goda förbindelser till vägnätet via den europeiska E65 som sträcker sig från Sverige till Grekland och det finns en järnvägsstation inom några minuters promenad från hamnen.

Hitta alternativ till Trelleborg Swinoujscie färjor