Biljett sökning

Hitta Trieste Ancona färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Trieste till Ancona med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Trieste Ancona Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Trieste Ancona färjor som inkluderar tidtabeller, Trieste Ancona färjepriser och info hur man bokar Trieste Ancona färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Ancona till Trieste sida!

Trieste Ancona Färja

  • Minoan Lines
    2 avgångar per vecka Trieste Ancona Färjor (6h 0m)

Trieste guide

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Ancona guide

Ancona ligger på den östra kusten av Italien och är hem till en av de mest trafikerade hamnar i Italien och Adriatiska havet. Ancona hamn är mycket populär bland turister och tusentals människor anländer varje år via färja för att upptäcka kulturen och atmosfären i Ancona.

Hitta alternativ till Trieste Ancona färjor