Biljett sökning

Hitta Trieste Patras färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Trieste till Patras med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Trieste Patras Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Trieste Patras färjor som inkluderar tidtabeller, Trieste Patras färjepriser och info hur man bokar Trieste Patras färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Patras till Trieste sida!

Trieste Patras Färja

  • Minoan Lines
    2 avgångar per vecka Trieste Patras Färjor (31h 30m)

Trieste guide

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Patras guide

Patras är en av de största städerna i Grekland och den regionala huvudstaden i västra Grekland. Känd som Greklands Porten till väst med dess livliga hamnen. Passagerar porten är stor och därför har ett stort utbud av passagerarfaciliteter och utmärkta väg-, tåg-och bussförbindelser.

Hitta alternativ till Trieste Patras färjor