Biljett sökning

Hitta Tunis Marseille färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Tunis till Marseille överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Tunis Marseille Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Tunis Marseille färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Tunis Marseille färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Tunis Marseille länkarna nedan.

Tunis Marseille Färja

  • Corsica Linea
    4 avgångar per vecka Tunis Marseille Färjor (20h 0m)
  • CTN Ferries
    3 avgångar per vecka Tunis Marseille Färjor (21h 0m)

Tunis guide

Tunis är huvudstaden i Tunisien och ligger på Medelhavets kust i Afrika. Staden har fortfarande en mycket fransk kolonial känsla som fortfarande återspeglas genom sin mat och arabiska kryddor. Den viktigaste hamnen och även fiskehamnen ligger i staden La Goulette, vilket inte är så längt från Tunis. Man kommer att hitta några av de finaste fiskrestaurangerna runt hamnen coh lite annat.

Marseille guide

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Hitta alternativ till Tunis Marseille färjor