Biljett sökning

Hitta Valletta Catania färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Valletta till Catania med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Valletta Catania Färja. För mer information och en snabb offert på Valletta Catania färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Valletta Catania vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Valletta Catania Färja

  • Tirrenia
    4 avgångar per vecka Valletta Catania Färjor (7h 30m)
  • Virtu Ferries
    8 avgångar per vecka Valletta Catania Färjor (4h 15m)

Valletta guide

Valletta är Maltas huvudstad och ligger på den östra kusten. Besökare flockas till Valletta för att omfamna den fantastiska arkitekturen, konsten och det fantastiska landskapet. Valletta har fått världsarvsstatus på grund av dess lockande historia.

Catania guide

Catania är en italiensk stad på den östra kusten av Sicilien och är den näst största staden på Sicilien. Catania har unika restauranger med ovanliga pastarätter, och en egen smaksatt sorbet som heter "Granita", men mest kända är hästköttet som tillagas på glödande kol och serveras på gatan. Staden har en egen kommersiell Seaport, med lätt tillgång till den sicilianska motorvägen och annan kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Valletta Catania färjor