Biljett sökning

Hitta Volos Alonnisos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Volos Alonnisos Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Volos till Alonnisos färja! Se nedan för information om Volos Alonnisos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Volos Alonnisos Färja

  • Hellenic Seaways
    11 avgångar per vecka Volos Alonnisos Färjor (3h 10m)
  • Anes Ferries
    4 avgångar per vecka Volos Alonnisos Färjor (5h 30m)

Volos guide

Volos är en hamnstad i Thessalien som ligger mitt på det grekiska fastlandet. Volos har en stark marin på grund av dess placering och är ökänt hemland till den antika grekiska hjälten Jason som gick ombord på skeppet Argo efter sökandet efter det gyllene skinnet. Volos är en industristad med en stor och livlig hamn som välkomnar konstant färjetrafik i den livliga staden.

Alonnisos guide

Alonissos är en grekisk ö i Egeiska havet och är en del av norra Kykladerna. Ön har en egen hamn och en rikedom av det skyddande marina livet, vilket är anledningen till den första grekiska Marine Park som grundades där. Det finns regelbundna färjeförbindelser till de anslutande öarna och god tillgång till segling och fiskemöjligheter runt ön.

Hitta alternativ till Volos Alonnisos färjor