Biljett sökning

Hitta Vulcano Palermo färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Vulcano till Palermo med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Vulcano Palermo Färja. För mer information och en snabb offert på Vulcano Palermo färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Vulcano Palermo vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Vulcano Palermo Färja

  • Liberty Lines
    7 avgångar per vecka Vulcano Palermo Färjor (4h 20m)

Vulcano guide

Vulcano är en del av de Eoliska öarna i norra Sicilien i Italien. Ön har flera vulkaniska centra, bland annat en av fyra aktiva vulkaner i Italien. Den vackra lilla ön har ett underskönt landskap och är känd för sina bad. Färjehamnen på ön är lätt att nå med väl skyltade vägar och det finns rimliga passageraranläggningar inom hamnen.

Palermo guide

Palermo är en stad och huvudstad i den autonoma regionen Sicilien och provinsen Palermo. Hamnen i Palermo är den största på ön Sicilien, med regelbundna förbindelser till fastlandet Italien. Hamnen har mycket begränsade faciliteter, men har regelbundna snabba tåg och bussar. Hamnen är belägen i hjärtat av staden, så att restauranger och shopping är nära till hands.

Hitta alternativ till Vulcano Palermo färjor