Biljett sökning

Hitta Agaete Santa Cruz de Tenerife färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Agaete till Santa Cruz de Tenerife som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Agaete till Santa Cruz de Tenerife färja! Se nedan för information om Agaete Santa Cruz de Tenerife färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Agaete till Santa Cruz de Tenerife

Guide till Agaete

Agaete ligger i en dal i nordvästra hörnet av Gran Canarias. Hamnen i Agaete ligger närmast Teneriffa, som tar ungefär 1 timme och har regelbundna anslutande tåg. Biluthyrning finns vid huvudhamnen, om men är modig nog att utforska de smala bergsvägar på detta sätt.

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är huvudstaden på Kanarieöarna. Den livliga hamnen i Santa Cruz används för fiske samt passagerar-och kommersiella färjor, och ligger nära den stora staden som är fylld med fantastisk arkitektur och vackra landskap. Hamnen erbjuder ett brett utbud av passageraranläggningar och har goda förbindelser till resten av ön via väg och regelbunden kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Agaete Santa Cruz de Tenerife färjor