Biljett sökning

Hitta Agathonisi Leros färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Agathonisi till Leros som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Agathonisi till Leros färja! Se nedan för information om Agathonisi Leros färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Agathonisi till Leros

Guide till Agathonisi

Agathonisi är en liten grekisk ö som ligger i den nordligaste punkten på Dodekaneserna och är omgiven av flera mindre öar. St Georges hamn är öns enda hamn och har reguljär trafik till och från Kos och de omgivande öarna.

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Hitta alternativ till Agathonisi Leros färjor