Biljett sökning

Hitta Agios Efstratios Limnos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Agios Efstratios till Limnos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Agios Efstratios till Limnos. För mer information och en snabb offert på Agios Efstratios Limnos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Agios Efstratios Limnos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Agios Efstratios till Limnos

  • Hellenic Seaways
    6 avgångar per vecka Agios Efstratios Limnos Färjor (1h 19m)

Guide till Agios Efstratios

Agios Efstratios är en liten ö som ligger mitt i det Egeiska havet. Den största staden och hamnen ligger i den nordvästra delen av ön, som har reguljär trafik till och från de omgivande öarna. Själva byn är relativt nytt på grund av en jordbävning år 1968.

Guide till Limnos

Limnos är en grekisk ö i norra Egeiska havet och är huvudorten på ön Myrina. Faciliteter i hamnen är begränsade, men den närliggande staden Myrina har ett utbud av bekvämligheter för besökare.

Hitta alternativ till Agios Efstratios Limnos färjor