Biljett sökning

Hitta Agios Kirikos Kalymnos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Agios Kirikos till Kalymnos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Agios Kirikos Kalymnos Färja. För mer information och en snabb offert på Agios Kirikos Kalymnos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Agios Kirikos Kalymnos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Agios Kirikos Kalymnos Färja

Agios Kirikos guide

Agios Kirikos, som är huvudstad på Ikaria, ligger på den sydöstra kusten och grundades av sjömän för cirka 300 år sedan. Alla offentliga tjänster på ön finns vid hamnen, liksom regelbunden färjetrafik som ansluter till de omgivande öarna.

Kalymnos guide

Kalymnos är en grekisk ö i sydöstra Egeiska havet, som utgör en del av de Dodcanese öarna. Färjehamnen ligger i hjärtat av ön och är den perfekta inkörsporten för att utforska de omgivande öarna. Hamnen erbjuder en rad faciliteter för besökande passagerare.

Hitta alternativ till Agios Kirikos Kalymnos färjor