Biljett sökning

Hitta Ayios Kirikos Kalymnos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Ayios Kirikos till Kalymnos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Ayios Kirikos till Kalymnos. För mer information och en snabb offert på Ayios Kirikos Kalymnos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Ayios Kirikos Kalymnos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Ayios Kirikos till Kalymnos

Guide till Ayios Kirikos

Agios Kirikos, som är huvudstad på Ikaria, ligger på den sydöstra kusten och grundades av sjömän för cirka 300 år sedan. Alla offentliga tjänster på ön finns vid hamnen, liksom regelbunden färjetrafik som ansluter till de omgivande öarna.

Guide till Kalymnos

Kalymnos är en grekisk ö i sydöstra Egeiska havet, som utgör en del av de Dodcanese öarna. Färjehamnen ligger i hjärtat av ön och är den perfekta inkörsporten för att utforska de omgivande öarna. Hamnen erbjuder en rad faciliteter för besökande passagerare.

Hitta alternativ till Ayios Kirikos Kalymnos färjor