Biljett sökning

Hitta Ayios Kirikos Patmos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Ayios Kirikos till Patmos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Ayios Kirikos till Patmos. För mer information och en snabb offert på Ayios Kirikos Patmos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Ayios Kirikos Patmos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Ayios Kirikos till Patmos

Guide till Ayios Kirikos

Agios Kirikos, som är huvudstad på Ikaria, ligger på den sydöstra kusten och grundades av sjömän för cirka 300 år sedan. Alla offentliga tjänster på ön finns vid hamnen, liksom regelbunden färjetrafik som ansluter till de omgivande öarna.

Guide till Patmos

Patmos är en liten grekisk ö i Egeiska havet och den nordligaste av de Dodekaneserna. Öns viktigaste hamn i Patmos ligger i staden Skala och har bra förbindelser med buss och via väg, med alla skyltar på grekiska och engelska, även om anläggningar i hamnen är mycket begränsade.

Hitta alternativ till Ayios Kirikos Patmos färjor