Biljett sökning

Hitta Ayios Kirikos Pireus färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Ayios Kirikos till Pireus med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Ayios Kirikos till Pireus. För mer information och en snabb offert på Ayios Kirikos Pireus färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Ayios Kirikos Pireus vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Ayios Kirikos till Pireus

Guide till Ayios Kirikos

Agios Kirikos, som är huvudstad på Ikaria, ligger på den sydöstra kusten och grundades av sjömän för cirka 300 år sedan. Alla offentliga tjänster på ön finns vid hamnen, liksom regelbunden färjetrafik som ansluter till de omgivande öarna.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Hitta alternativ till Ayios Kirikos Pireus färjor