Biljett sökning

Hitta Ayios Kirikos Vathi färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Ayios Kirikos till Vathi med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Ayios Kirikos till Vathi. För mer information och en snabb offert på Ayios Kirikos Vathi färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Ayios Kirikos Vathi vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Ayios Kirikos till Vathi

Guide till Ayios Kirikos

Agios Kirikos, som är huvudstad på Ikaria, ligger på den sydöstra kusten och grundades av sjömän för cirka 300 år sedan. Alla offentliga tjänster på ön finns vid hamnen, liksom regelbunden färjetrafik som ansluter till de omgivande öarna.

Guide till Vathi

Vathi är en stad på ön Samos som ligger i norra Egeiska havet i Grekland, det är en huvudstad och den största staden på ön. Vathi är en av två portar på Samos som ligger på den östra delen av ön. Känd för sitt kristallklara vatten och grönskande terräng och det är ett populärt turistmål. Huvudstaden ligger vid hamnen, som sträcker sig ut till en vacker vik.

Hitta alternativ till Ayios Kirikos Vathi färjor