Biljett sökning

Hitta Agios Konstantinos Glossa färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Agios Konstantinos till Glossa som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Agios Konstantinos till Glossa färja! Se nedan för information om Agios Konstantinos Glossa färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Agios Konstantinos till Glossa

  • Anes Ferries
    4 avgångar per vecka Agios Konstantinos Glossa Färjor (4h 15m)

Guide till Agios Konstantinos

Agios Konstantinos är en stad i den grekiska regionen Phthiotida. Den vackra staden har fantastiska stränder med kristallklart vatten och vackra vyer och även en livlig hamn med regelbundna förbindelser till Sporaderna och fastlandet.

Guide till Glossa

Glossa är en by som ligger i den nordvästra delen av ön Skopelos i norra Sporaderna. Den lilla hamnen i Glossa har begränsat med faciliteter vid avstigningen. Den lilla staden är nästan orörd och full av pittoreska tavernor och vackra hus. Staden är bästa att utforskas till fots men är mycket kuperad.

Hitta alternativ till Agios Konstantinos Glossa färjor