Biljett sökning

Hitta Agistri Egina färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Agistri till Egina som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Agistri till Egina färja! Se nedan för information om Agistri Egina färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Agistri till Egina

Guide till Agistri

Ön Agistri är en av de vackraste av de Saroniska öarna och ligger bara en kort färjetur från Aten. Agistri har en liten hamn och en pittoresk fiskehamn som är omgiven av taverna som serverar färsk fisk. Transport runt ön är enkelt via taxi och buss, eller till och med turisttåg.

Guide till Egina

Staden Egina ligger på den nordvästra kusten och denna charmiga lilla stad kan utforskas till fots på mindre än en timme. Det finns ett antal lokala produkter som är uppradade på små stånd längst kajen, och en fiskmarknad ligger en kort promenad från hamnen. Hamnen har regelbunden färjetrafik till och från Aten med enkel tillgång till all kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Agistri Egina färjor