Biljett sökning

Hitta Agistri Pireus färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Agistri till Pireus med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Agistri till Pireus. För mer information och en snabb offert på Agistri Pireus färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Agistri Pireus vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Agistri till Pireus

Guide till Agistri

Ön Agistri är en av de vackraste av de Saroniska öarna och ligger bara en kort färjetur från Aten. Agistri har en liten hamn och en pittoresk fiskehamn som är omgiven av taverna som serverar färsk fisk. Transport runt ön är enkelt via taxi och buss, eller till och med turisttåg.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Hitta alternativ till Agistri Pireus färjor