Biljett sökning

Hitta Ajaccio Porto Torres färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Ajaccio till Porto Torres med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Ajaccio till Porto Torres rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Ajaccio Porto Torres färjor som inkluderar tidtabeller, Ajaccio Porto Torres färjepriser och info hur man bokar Ajaccio Porto Torres färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Porto Torres till Ajaccio sida!

Färjor från Ajaccio till Porto Torres

Guide till Ajaccio

Ajaccio är Korsikas huvudstad och denna vackra stad var födelseplatsen till Napoleon. Det eleganta hamnområdet i staden utstrålar välkomnande känsla med den mängd olika båtar och yachter som besöker från de franska hamnarna som till exempel Nice. Det finns en rad lokala tjänster vid hamnen, som färjeturer och biluthyrningar.

Guide till Porto Torres

Porto Torres är en stad vid kusten på nordvästra Sardinien. Hamnen i Porto Torres är grundläggande och har minimala passageraranläggningar, men på grund av närheten till den största staden, så finna alla bekvämligheter bara en kort promenad bort med tillgång till lokala vägar och kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Ajaccio Porto Torres färjor