Biljett sökning

Hitta Alonnisos Glossa färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Alonnisos till Glossa som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Alonnisos till Glossa färja! Se nedan för information om Alonnisos Glossa färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Alonnisos till Glossa

Guide till Alonnisos

Alonissos är en grekisk ö i Egeiska havet och är en del av norra Kykladerna. Ön har en egen hamn och en rikedom av det skyddande marina livet, vilket är anledningen till den första grekiska Marine Park som grundades där. Det finns regelbundna färjeförbindelser till de anslutande öarna och god tillgång till segling och fiskemöjligheter runt ön.

Guide till Glossa

Glossa är en by som ligger i den nordvästra delen av ön Skopelos i norra Sporaderna. Den lilla hamnen i Glossa har begränsat med faciliteter vid avstigningen. Den lilla staden är nästan orörd och full av pittoreska tavernor och vackra hus. Staden är bästa att utforskas till fots men är mycket kuperad.

Hitta alternativ till Alonnisos Glossa färjor