Biljett sökning

Hitta Anafi Folegandros färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Anafi till Folegandros överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Anafi till Folegandros på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Anafi Folegandros färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Anafi Folegandros färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Anafi Folegandros länkarna nedan.

Färjor från Anafi till Folegandros

  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Anafi Folegandros Färjor (2h 45m)

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Guide till Folegandros

Folegandros är en liten grekisk ö i Egeiska havet och bildar delar av Kykladerna. Karavostasiss är den största hamnen som ligger på den södra sidan av ön. Hamnen har minimal anläggningar men har en regelbunden busstrafik som ansluter till de större byarna på ön.

Hitta alternativ till Anafi Folegandros färjor