Biljett sökning

Hitta Anafi Paros färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Anafi till Paros med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Anafi till Paros. För mer information och en snabb offert på Anafi Paros färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Anafi Paros vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Anafi till Paros

  • Blue Star Ferries
    2 avgångar per vecka Anafi Paros Färjor (6h 15m)
  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Anafi Paros Färjor (5h 0m)

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Hitta alternativ till Anafi Paros färjor