Biljett sökning

Hitta Anafi Rhodos färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Anafi till Rhodos med alla de stora färjerederierna mellan Anafi till Rhodos!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Anafi Rhodos.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Anafi eller Rhodos länkarna på denna sida.

Färjor från Anafi till Rhodos

  • Anek Lines
    2 avgångar per vecka Anafi Rhodos Färjor (16h 10m)

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Hitta alternativ till Anafi Rhodos färjor