Biljett sökning

Hitta Anafi Syros färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Anafi till Syros med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Anafi till Syros rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Anafi Syros färjor som inkluderar tidtabeller, Anafi Syros färjepriser och info hur man bokar Anafi Syros färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Syros till Anafi sida!

Färjor från Anafi till Syros

  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Anafi Syros Färjor (6h 5m)

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö i Kykladerna i Egeiska havet, fylld med traditionell grekisk charm. Den har fantastiska stränder och arkitektur som är en magnet för besökare. Hamnen i Syros erbjuder anslutningar till andra öar i Kykladerna med grundläggande passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Anafi Syros färjor