Biljett sökning

Hitta Anafi Thirasia färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Anafi till Thirasia med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Anafi till Thirasia. För mer information och en snabb offert på Anafi Thirasia färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Anafi Thirasia vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Anafi till Thirasia

  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Anafi Thirasia Färjor (1h 10m)

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Guide till Thirasia

Thirasia är en ö på den vulkaniska ögruppen Santorini i de grekiska Kykladerna, Thirasia är den näst största ön i gruppen.

Hitta alternativ till Anafi Thirasia färjor