Biljett sökning

Hitta Astypalea Kos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Astypalea till Kos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Astypalea till Kos på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Astypalea Kos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Astypalea Kos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Astypalea Kos länkarna nedan.

Färjor från Astypalea till Kos

Guide till Astypalea

Astypalea tillhör Tolvöarna i sydöstra delen av Egeiska havet. Ön liknar formen av en fjäril och den är känd av lokalbefolkningen som "bank of Gods". Det finns regelbundna färjor till och från Aten och de omgivande öar. På Astypalea finns det kollektivtrafik som är lättillgänglig samt bil-och motorcykeluthyrning.

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö i Dodcanese gruppen och är den näst största i ögruppen efter Rhodos. Känd för att vara ett populärt turistmål med sin vackra stad och vackra stränder. Kos hamn ligger i Kos stad i den nordöstra delen av ön och är en livlig stad med manga aktiviteter. Hamnen har regelbundna förbindelser med fastlandet och de övriga Tolvöarna, med bra faciliteter och anslutningar till kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Astypalea Kos färjor