Biljett sökning

Hitta Astypalea Naxos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Astypalea till Naxos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Astypalea till Naxos. För mer information och en snabb offert på Astypalea Naxos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Astypalea Naxos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Astypalea till Naxos

Guide till Astypalea

Astypalea tillhör Tolvöarna i sydöstra delen av Egeiska havet. Ön liknar formen av en fjäril och den är känd av lokalbefolkningen som "bank of Gods". Det finns regelbundna färjor till och från Aten och de omgivande öar. På Astypalea finns det kollektivtrafik som är lättillgänglig samt bil-och motorcykeluthyrning.

Guide till Naxos

Naxos är den största grekiska ön i Kykladerna gruppen i Egeiska havet. Färjehamnen ligger i den norra delen av ön och har goda förbindelser med väg. Naxos ligger nära stadens centrum där alla faciliteter är tillgängliga för passagerare som stiger på.

Hitta alternativ till Astypalea Naxos färjor