Biljett sökning

Hitta Astypalea Paros färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Astypalea till Paros överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Astypalea till Paros på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Astypalea Paros färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Astypalea Paros färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Astypalea Paros länkarna nedan.

Färjor från Astypalea till Paros

Guide till Astypalea

Astypalea tillhör Tolvöarna i sydöstra delen av Egeiska havet. Ön liknar formen av en fjäril och den är känd av lokalbefolkningen som "bank of Gods". Det finns regelbundna färjor till och från Aten och de omgivande öar. På Astypalea finns det kollektivtrafik som är lättillgänglig samt bil-och motorcykeluthyrning.

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Hitta alternativ till Astypalea Paros färjor