Biljett sökning

Hitta Astypalea Rhodos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Astypalea till Rhodos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Astypalea till Rhodos på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Astypalea Rhodos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Astypalea Rhodos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Astypalea Rhodos länkarna nedan.

Färjor från Astypalea till Rhodos

Guide till Astypalea

Astypalea tillhör Tolvöarna i sydöstra delen av Egeiska havet. Ön liknar formen av en fjäril och den är känd av lokalbefolkningen som "bank of Gods". Det finns regelbundna färjor till och från Aten och de omgivande öar. På Astypalea finns det kollektivtrafik som är lättillgänglig samt bil-och motorcykeluthyrning.

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Hitta alternativ till Astypalea Rhodos färjor