Biljett sökning

Hitta Bar Bari färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Bar till Bari med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Bar till Bari. För mer information och en snabb offert på Bar Bari färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Bar Bari vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Bar till Bari

  • Jadrolinija
    2 avgångar per vecka Bar Bari Färjor (7h 30m)

Guide till Bar

Bar är en kuststad och den största hamnstaden i Montenegro. Staden lockar många turister, eftersom det är känt för att vara en av de soligaste stället i Medelhavet. Bar är rikt på historia med legender om älvor i grottor samt dess fantastiska och varierande växtlighet. Hamnen i sig är den mest känd av staden med snabb och enkel tillgång till all kollektivtrafik.

Guide till Bari

Bari är en huvudstad vid Adriatiska havet i Italien och är känd som en student stad. Bari har många historiska arkitekturer. Staden har två hamnar, den gamla hamnen och den nya hamnen. Den gamla porten används för fiskefartyg och den nya är välutrustad för alla storlekar av fartyg. Färjeterminalen har turistanläggningar, bank, shopping och tillgång till all kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Bar Bari färjor