Biljett sökning

Hitta Barcelona Alcudia färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Barcelona till Alcudia som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Barcelona till Alcudia färja! Se nedan för information om Barcelona Alcudia färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Barcelona till Alcudia

  • Balearia
    7 avgångar per vecka Barcelona Alcudia Färjor (6h 0m)

Guide till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Guide till Alcudia

Alcudia ligger påi Baleric öarna strax norr om Mallorca. Staden har en livlig hamn och härlig Yacht marin som är omgiven av livliga restauranger och butiker.

Hitta alternativ till Barcelona Alcudia färjor