Biljett sökning

Hitta Barcelona Formentera färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Barcelona till Formentera med alla de stora färjerederierna mellan Barcelona till Formentera!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Barcelona Formentera.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Barcelona eller Formentera länkarna på denna sida.

Färjor från Barcelona till Formentera

  • Balearia
    5 avgångar per vecka Barcelona Formentera Färjor (9h 32m)

Guide till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Guide till Formentera

Formentera är en liten ö och den sydligaste ön i Balearerna i Spanien. Den kan endast nås via havet. Känd för sin naturliga skönhet och vita sandstränder har det blivit ett resmål för vattensportälskare. Hamnen i Formentera har alla bekvämligheter inom räckhåll och erbjuder ett bra utbud av restauranger och nattliv som är öppna under hela året.

Hitta alternativ till Barcelona Formentera färjor