Biljett sökning

Hitta Barcelona Savona färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Barcelona till Savona som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Barcelona till Savona färja! Se nedan för information om Barcelona Savona färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Barcelona till Savona

Guide till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Guide till Savona

Savona är en hamnstad i norra italienska regionen Ligurien och är ett viktigt industriellt centrum i Medelhavet. Hamnen i Savona har bra passageraranläggningar inom terminalen samt en transferbuss direkt i hamnen. Huvud A10 motorvägen till Savona tar en direkt till hamnen.

Hitta alternativ till Barcelona Savona färjor