Biljett sökning

Hitta Cadiz Arrecife färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Cadiz till Arrecife som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Cadiz till Arrecife färja! Se nedan för information om Cadiz Arrecife färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Cadiz till Arrecife

Guide till Cadiz

Cadiz är en stad och hamn i sydvästra Spanien och har varit hemmahamn för den spanska marinen sedan 1700-talet. Staden är rikt på historia och det finns en uppsjö av historiska sevärdheter att besöka, liksom parkerna som är utspridda över hela staden som är full av exotiska växter och stora träd, som tros ha köpts till Spanien från Columbus.

Guide till Arrecife

Arrecife är en stad på Kanarieöarna, strax öster om ön Lanzarote. Staden är uppkallad efter det vulkanisk stenrev som täcker stranden. Arrecife är främst en hamnstad och år 1852 kom lagen om frihamnar som beviljade öarnas immunitet från tull och skatter. Den håller denna status även i dag.

Hitta alternativ till Cadiz Arrecife färjor