Biljett sökning

Hitta Cadiz Santa Cruz de Tenerife färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Cadiz till Santa Cruz de Tenerife med alla de stora färjerederierna mellan Cadiz till Santa Cruz de Tenerife!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Cadiz Santa Cruz de Tenerife.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Cadiz eller Santa Cruz de Tenerife länkarna på denna sida.

Färjor från Cadiz till Santa Cruz de Tenerife

Guide till Cadiz

Cadiz är en stad och hamn i sydvästra Spanien och har varit hemmahamn för den spanska marinen sedan 1700-talet. Staden är rikt på historia och det finns en uppsjö av historiska sevärdheter att besöka, liksom parkerna som är utspridda över hela staden som är full av exotiska växter och stora träd, som tros ha köpts till Spanien från Columbus.

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är huvudstaden på Kanarieöarna. Den livliga hamnen i Santa Cruz används för fiske samt passagerar-och kommersiella färjor, och ligger nära den stora staden som är fylld med fantastisk arkitektur och vackra landskap. Hamnen erbjuder ett brett utbud av passageraranläggningar och har goda förbindelser till resten av ön via väg och regelbunden kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Cadiz Santa Cruz de Tenerife färjor