Biljett sökning

Hitta Cagliari Arbatax färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Cagliari till Arbatax med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Cagliari till Arbatax. För mer information och en snabb offert på Cagliari Arbatax färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Cagliari Arbatax vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Cagliari till Arbatax

  • Tirrenia
    2 avgångar per vecka Cagliari Arbatax Färjor (4h 30m)

Guide till Cagliari

Cagliari är huvudstaden på Sardinien i Italien. Staden har en av de största hamnarna i Medelhavet. Den historiska porten har fungerat som kommersiell trafik i över 2500 år och blomstrade under den romerska eran. Den antika staden har en lång historia fylld med vackra jugendarkitektur och monument.

Guide till Arbatax

Arbatax är en liten by på Sardinien och är en viktig hamnt för inresa för personer som reser med färja från Rom. Staden ligger på kanten av Tyrrenska havet och har anslutning via en liten järnväg till huvudstaden Cagliari och ligger endast ca 4 km från den största flygplatsen.

Hitta alternativ till Cagliari Arbatax färjor