Biljett sökning

Hitta Cairnryan Larne färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Cairnryan till Larne med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Cairnryan till Larne. För mer information och en snabb offert på Cairnryan Larne färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Cairnryan Larne vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Cairnryan till Larne

Guide till Cairnryan

Cairnryan är en liten skotsk by i Dumfries och Galloway på östra stranden av Loch Ryan med en viktig sjöfartshistoria. Byn har två stora färjeterminaler som ansluter Skottland till Nordirland med järnvägsförbindelser till centrala Glasgow.

Guide till Larne

Larne är en hamnstad och industri stad på den östra kusten av Country Antrim i Nordirland. Färjeterminalen har utmärkta faciliteter för både färjepassagerare och gods samt anslutningar via tåg och buss direkt från hamnen i Larne till andra destinationer.

Hitta alternativ till Cairnryan Larne färjor