Biljett sökning

Hitta Catania Salerno färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Catania till Salerno överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Catania till Salerno på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Catania Salerno färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Catania Salerno färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Catania Salerno länkarna nedan.

Färjor från Catania till Salerno

  • Grimaldi Lines
    6 avgångar per vecka Catania Salerno Färjor (13h 0m)

Guide till Catania

Catania är en italiensk stad på den östra kusten av Sicilien och är den näst största staden på Sicilien. Catania har unika restauranger med ovanliga pastarätter, och en egen smaksatt sorbet som heter "Granita", men mest kända är hästköttet som tillagas på glödande kol och serveras på gatan. Staden har en egen kommersiell Seaport, med lätt tillgång till den sicilianska motorvägen och annan kollektivtrafik.

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Catania Salerno färjor