Biljett sökning

Hitta Catania Valletta färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Catania till Valletta som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Catania till Valletta färja! Se nedan för information om Catania Valletta färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Catania till Valletta

Guide till Catania

Catania är en italiensk stad på den östra kusten av Sicilien och är den näst största staden på Sicilien. Catania har unika restauranger med ovanliga pastarätter, och en egen smaksatt sorbet som heter "Granita", men mest kända är hästköttet som tillagas på glödande kol och serveras på gatan. Staden har en egen kommersiell Seaport, med lätt tillgång till den sicilianska motorvägen och annan kollektivtrafik.

Guide till Valletta

Valletta är Maltas huvudstad och ligger på den östra kusten. Besökare flockas till Valletta för att omfamna den fantastiska arkitekturen, konsten och det fantastiska landskapet. Valletta har fått världsarvsstatus på grund av dess lockande historia.

Hitta alternativ till Catania Valletta färjor